Verzending binnen 48 uur     •     Persoonlijk en snel contact    •     Verzonden als cadeautje

Free Shipping Charge

  Do it yourself

  Muurhanger met gekleurde pompons

  Vroeger hebben we allemaal wel eens zo’n pompon gemaakt. Ik vind het stiekem nog steeds heel leuk. Zo simpel om te maken, maar met zo’n leuk effect. Ik had nog een metalen ronde hanger in huis en jullie reageerde zo leuk op de vorige muurhanger dus dat was voor mij...

  Maak je eigen creatie op een beker met nagellak

  Ik ben zelf een grote theeleut en het liefst uit een lekkere grote beker. Ik heb verschillende leuke bekers thuis en er komt er geregeld eentje bij. Ook voor foto’s vind ik het leuk om een mooie beker erbij te kunnen plaatsen. In deze DIY gaan we zelf een beker...

  Schattige kralen poppetjes maken

  Pinterest is voor mij altijd een hele goede plek als ik toe ben aan creatieve inspiratie. Het maakt niet uit op wat voor gebied want je vindt er alles. Fashion, do it yourselfs, interieur, alles. Zo kwam ik daar ook heel veel leuke sleutelhanger ideeën tegen en ben ik...

  Maak je eigen verjaardagsslinger

  Ik weet nog vroeger als kind, als ik jarig was, dat ik beneden kwam en de hele woonkamer versierd was met slingers en ballonnen. Ik voelde me dan direct jarig! Herken je dat? Alleen gingen veel slingers niet langer dan 1 á 2 keer mee en ze hadden natuurlijk allemaal...

  Een tas met ombre effect maken

  Naar mijn mening kan je nooit genoeg tassen hebben (al zal mijn moeder daar anders over denken). En canvas tasjes zijn tegenwoordig helemaal makkelijk om altijd bij je te hebben voor boodschappen of andere geshopte items. Dan hoef je niet voor niets zo een...

  Maak een boho muurhanger van klei

  Maak een boho muurhanger van klei

  Je kunt met klei zoveel leuks maken. Je vindt online al een plantenpotje en sleutelhanger die van klei gemaakt zijn. Dit keer gaan we een hanger maken. Je hebt vast nog wel ergens een lege muur voor deze toffe boho muurhanger. Makkelijk te maken en...

  Een vrolijke ballerina knijper

  Een vrolijke ballerina knijper

  De zomervakantie is begonnen en ook het mooie weer is er. Lekker aan het mooie weer vind ik dat je de was lekker buiten kan laten drogen. Maar nog leuker met allemaal vrolijke knijpers toch? Je kan natuurlijk de plastic gekleurde kopen, of de houten...

  Maak je eigen (foto) magneetjes

  Maak je eigen (foto) magneetjes

  In de keuken hebben we een leuk magneetbord hangen voor handige lijstjes, foto’s en andere dingen. Nu had ik alleen het probleem dat ik bijna nergens leuke magneetjes kon vinden, dus een goede reden om zelf aan de slag te gaan. Ik deel in deze do it...

  Je eigen planten potje maken met klei

  Ik ben weg van plantjes en bloemen in huis. Het maakt het huis zo huiselijk en gezellig. Van sommige planten hier maken we zelfs stekjes om deze vervolgens weer in een klein potje te potten. Maar ik vind niet altijd leuke kleine potjes, dus ben ik zelf aan...

  Zo knoop je een macramé veer

  Zo knoop je een macramé veer

  Jullie kennen vast de populaire en mooie macramé hangers wel. Die kun je maken met verschillende patronen. Een ander leuke variant hierop is de macramé veer. Heel simpel met 1 soort knoop en daarna leuk te gebruiken als sleutelhanger of met meerdere veren...

  Het is vandaag nationale donutdag

  Het is vandaag nationale donutdag

  Vandaag is het nationale donutdag. Ik zag dat als goed excuus om donuts te halen en om er gelijk een leuke DIY aan te koppelen. Wie wordt daar nou niet vrolijk van? Het zijn 2 verschillende en hele simpele do it yourselfs. Succes en veel plezier!...

  Onderzetters maken voor Vaderdag

  Onderzetters maken voor Vaderdag

  Zondag 16 juni is het weer Vaderdag, de feestdag ter ere van alle papa’s. Ik denk dat we het met zijn alle wel eens zijn dat de zelfgemaakte cadeautjes toch altijd het leukst zijn. Daarom deel ik vandaag een leuke DIY speciaal voor vaderdag. Het is een...

   

  Extra tips nodig? Wil je graag je eigen creatie delen?
  Of ben je benieuwd naar de creaties van andere?
   Word dan lid van de Hebbers Community groep.

   

  Visit us on FacebookVisit us on Pinterest