Veelgestelde vragen

Verzending

Wat is de levertijd?

Wij verzenden de producten na betaling binnen 48 uur. Uiteraard proberen we je bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Alle custom made producten hebben een langere levertijd.

Verzenden jullie ook naar Belgie?

Ja zeker! Helaas zijn de verzendkosten naar Belgie een stuk duurder. De verzendkosten staan automatisch ingesteld op € 11,-. Vaak valt dit achteraf veel lager uit. Je kan het best je bestelling plaatsen en  kiezen voor achteraf betalen. Wij wegen jouw bestelling en je hoort dan wat de verzendkosten precies zullen zijn. Dan kun je deze keuze maken om te bestellen ja of nee. Geef dit wel even aan in de opmerkingen!

Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?

Brievenbus post verzenden wij met Post NL. Pakketpost heb je de keuze tussen Post NL en Kiala.

Waarom heb ik geen bevestiging ontvangen?

Helaas komt onze mail soms in de ongewenste inbox terecht, dus kijk hier vooral even! Zo niet? Stuur dan een mailtje naar info@hebbers.nl en wij helpen je graag.

Retourneren

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Meld je retour dan aan binnen 14 dagen na ontvangst door een mail te sturen aan info@hebbers.nl en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en met voorkeur (niet verplicht) ook de reden van retour. Je ontvangt van ons het retouradres waar je vervolgens (op eigen kosten) het naar terug kan sturen. Wij dienen de retour binnen 14 dagen na aanmelding ontvangen te hebben. De producten moeten echter wel ongebruikt en niet beschadigd zijn en voor zover mogelijk in de originele verpakking terug worden gestuurd

Wij zullen het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer.

Samenwerkingen

Ik heb een blog, doen jullie aan samenwerkingen?

Wat leuk dat je interesse in Hebbers producten hebt. Je kunt mij altijd een mailtje sturen, waarin je wat vertelt over jezelf, je blog en wat voor samenwerking je graag zou willen. Stuur gelijk een screenshot van Google Analytics van de afgelopen maand mee.

Verkopen jullie ook producten voor wholesale?

Ja zeker, hierover vind je meer informatie op de wholesale pagina.

Overige

Ik heb een download besteld, waar kan ik deze downloaden?

Zodra je het mailtje krijgt dat je bestelling verzonden / afgerond is kun je je product downloaden. Je vindt in dit mailtje onder dit product een link waar je het bestand kan downloaden!

Kan ik ook een bestelling als cadeautje naar een ander versturen?

Ja dit kan, wij helpen graag mee om iemand te verrassen. Je kunt bij het bestellen kiezen voor een ander verzendadres. Wil je nou ook graag een kaartje met persoonlijke boodschap erbij, vul dit dan in bij de opmerkingen. Zorgen wij dat het leuk verpakt is met jouw persoonlijke boodschap!

Maak je de kaarten zelf?

Ja, alle producten op Hebbers zijn zelf ontworpen.

Kan ik bij jullie mijn Localfirst Pas gebruiken?

Ja, dit kan zeker. Maar de korting is alleen geldig wanneer de bestelling wordt afgehaald en je jouw Localfirst Pas laat zien.

Contact

Ik heb een vraag of suggestie, hoe kan ik je bereiken?

Wij helpen je graag en staan altijd open voor leuke ideeën. Dit kan je mailen naar info@hebbers.nl of door het contactformulier in te vullen!

Klacht?

Het kan altijd voorkomen dat bepaalde zaken niet lopen zoals gepland, of zoals je van ons gewend bent. Mocht je klachten hebben, vragen wij je vriendelijk die aan ons kenbaar te maken door te mailen naar info@hebbers.nl of via een privé bericht op onze social media kanalen. We nemen binnen 48 uur contact met je op om de klacht op te lossen.

Mocht dit niet leiden tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Staat jou vraag hier niet tussen?

Vul dan het contact formulier in of stuur een mailtje naar info@hebbers.nl dan helpen we je graag.

De waardering van hebbers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 28 reviews.