Verzending binnen 48 uur     •     Persoonlijk en snel contact    •     Verzonden als cadeautje

Free Shipping Charge

  Veelgestelde vragen

  Verzending

  Wat is de levertijd?

  Ik verzend de producten na betaling binnen 48 uur. Uiteraard probeer ik je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Houd er altijd rekening mee dat er op zaterdag, zondag en feestdagen geen bestellingen verzonden en bezorgd worden.

  Verzenden jullie ook naar België?

  Ja zeker! Helaas zijn de verzendkosten naar Belgie wel wat duurder. Wil je enkel een kaart? Stuur dan even een mailtje naar info@hebbers.nl, dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen.

  Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?

  Je bestelling wordt verzonden met Post NL.

  Kan ik mijn bestelling terug sturen?

  Ben je niet tevreden met je bestelling? Jammer, maar retouren is natuurlijk geen probleem. Alle informatie hierover vind je op deze pagina.

  Samenwerkingen

  Ik heb een blog, doen jullie aan samenwerkingen?

  Wat leuk dat je interesse in Hebbers producten hebt. Je kunt mij altijd een mailtje sturen, waarin je wat vertelt over jezelf, je blog en wat voor samenwerking je graag zou willen. Stuur gelijk een screenshot van Google Analytics van de afgelopen maand mee.

  Ik wil een winactie organiseren, doen jullie mee?

  Wat leuk dat je interesse in Hebbers producten hebt. Je kunt mij altijd een mailtje sturen, waarin je verteld wat de bedoeling van de winactie, wie er mee doen, wanneer deze start etc.

  Verkopen jullie ook producten voor wholesale?

  Ja zeker, hierover vind je hier meer informatie.

  Overige

  De kortingscode werkt niet, hoe komt dat?

  Kortingscodes werken niet in combinatie met anders acties en kortingen. HEBmoment kaartenpakket en cadeaubonnen zijn altijd uitgesloten van korting. Mocht dit het niet zijn, kun je altijd even mailen naar info@hebbers.nl

  Kan ik ook een bestelling als cadeautje naar iemand anders versturen?

  Ja dit kan, ik help graag mee om iemand te verrassen. Je kunt bij het bestellen kiezen voor een ander verzendadres. Wil je nou ook graag een kaartje met persoonlijke boodschap erbij? Vul dit dan in bij de opmerkingen, dan zorg ik dat het leuk verpakt is met jouw persoonlijke boodschap!

  Maak je de kaarten zelf?

  Ja, alle producten op Hebbers zijn zelf ontworpen.

  Contact

  Ik heb een vraag / suggestie. Hoe kan ik je bereiken?

  Ik help je graag en sta altijd open voor leuke ideeën. Dit kan je mailen naar info@hebbers.nl of via een privebericht op Facebook of Instagram.

  Heb je een klacht?

  Het kan altijd voorkomen dat bepaalde zaken niet lopen zoals gepland, of zoals je van Hebbers gewend bent. Mocht je klachten hebben, vraag ik je vriendelijk die aan mij kenbaar te maken door te mailen naar info@hebbers.nl. Ik neem binnen 48 uur contact met je op om de klacht op te lossen.

  Staat jouw vraag hier niet tussen?

  Vul dan het contact formulier in of stuur een mailtje naar info@hebbers.nl dan help ik je graag.

  Hi! Ik ben Linda, het gezicht achter Hebbers. Ik ben altijd creatief bezig en dat is uitgegroeid tot een merk met unieke producten op het gebied van stationery. Meer weten? Lees hier alles over mij en Hebbers. XOXO

  Social Media Icons Powered by Acurax Web Design Company
  Visit us on FacebookVisit us on Pinterest