Het Hebbers do-it-yourself boek!

De creativiteit waar ik Hebbers mee heb opgebouwd, heb ik opnieuw in gezet voor dit fantastische do-it-yourself boek. Wat was het een feest om dit boek te maken! Het 160 pagina’s tellende exemplaar staat vol met geweldige do-it-yourself projecten, variërend van makkelijk tot uitdagend.

  • Meer dan 40 do-it-yourselfs
  • Do-it-yourselfs op alle niveaus
  • Duidelijke indicatie tijd, moeilijkheidsgraad en kosten
  • Lijst met alle benodigdheden
  • Hardcover
  • 160 pagina’s
  • Formaat: 170 x 210 mm
  • Altijd vrolijk ingepakt!
  • Inclusief gratis boekenlegger

€ 21,99 

Wat vind je in het do-it-yourself boek?

Om de week verschijnt er online al een do-it-yourself project, maar met dit DIY boek krijg je toegang tot maar liefst veertig nieuwe do-it-yourselfs. Ik heb de meest uiteenlopende DIY’s bedacht. Van je eigen telraam tot aan het maken van je eigen klembord van beton en van projecten voor kinderen tot aan leuke items voor je huisdier. Je vindt in het boek projecten voor iedere kamer in het huis, inclusief een compleet hoofdstuk dat gewijd is aan kerst!

Alle projecten zijn getest, doorgenomen, opnieuw uitgeprobeerd en uiteindelijk meer dan goedgekeurd. Doordat ik alle DIY’s zelf heb gemaakt, durf ik met volle overtuiging te zeggen dat dit het leukste do-it-yourself boek is dat er bestaat! 

Wil je alvast een stiekeme blik werpen op de inhoud van het boek? Kijk dan snel de preview

Zo ga je aan de slag met de DIY projecten

Met dit boek kun jij zonder twijfel uren bezig zijn met het uitvoeren van alle toffe projecten. De DIY’s worden stap-voor-stap uitgelegd, inclusief een lijst met alle benodigdheden. Hierdoor kan je goed voorbereid aan de slag en vooraf alle benodigde items al klaarzetten. Daarna is het een kwestie van de stappen volgen voordat jij de toffe DIY in handen hebt, met uiteraard genoeg ruimte voor jouw eigen creativiteit!

Wat maakt het DIY boek van Hebbers zo bijzonder?

Het fijne aan het do-it-yourself boek van Hebbers is dat je stiekem veel meer ontvangt dan alleen het boek. Je krijgt namelijk ook exclusief toegang tot een speciale pagina waar je gemakkelijk en snel de links vindt naar alle benodigdheden per do-it-yourself. Je hoeft dus niet zelf op zoek naar alle losse items, maar ze zijn eenvoudig te bestellen.

Het boek is niet alleen leuk om te hebben, maar ook om te geven. Het is een prachtig cadeau voor in de zak van Sinterklaas, onder de kerstboom of gewoon zomaar aan iemand met wie je graag creatief bezig bent!

Over de auteur van het do-it-yourself boek

Creatief bezig zijn doe ik al van jongs af aan. Thuis was ik het enige meisje, ik heb twee oudere broers. Dat betekende dat ik mezelf vaak moest vermaken. Terwijl zij buiten gingen voetballen, of samen iets anders aan het doen waren, zat ik te knutselen of tekenen. Van een kijkdoos in een oude schoenendoos, tot echte tekenles en de kunstklas op school. Het maakte mij altijd rustig om lekker bezig te zijn en het hielp mij ontspannen. Daar heb ik de basis gelegd voor wat uiteindelijk is uitgegroeid tot mijn eigen webshop.

Inmiddels bestaat Hebbers zes jaar en is het uitgegroeid tot een uniek merk. Alle producten zijn door mij ontworpen en vormgegeven. Maar het is meer dan dat. Want al bijna twee jaar verschijnt er om de twee weken een do-it-yourself online. Daarmee is de cirkel bijna rond. Want dit boek is, met ruim 40 nieuwe do-it-yourselfs, een verlengstuk van de do-it-yourselfs die je online vindt.