Over Hebbers

Hi,

Ik ben Linda, het gezicht achter Hebbers. Ik krijg altijd de grootste kriebels als ik door bijvoorbeeld de Hema loop. Al die leuke notitieblokken en kaarten. De leuke teksten geven mij energie en een glimlach op mijn gezicht. Maar soms zijn die tekstjes wat saai en zakelijk en daardoor gaan mijn handen nog net wat meer jeuken. Ze hebben net niet de juiste indeling of een verkeerde kleur. Waarom niet een eigen stationery merk? Producten waar mensen blij van worden? Zogezegd, zo gedaan. Met mijn grafische achtergrond kan ik alles wat ik mis in de winkel zelf maken. Dit betekent dus dat alle producten in mijn webshop zelf gemaakt en zelf ontworpen zijn. Dit maakt Hebbers uniek & anders.

Je vindt online kaarten met een mooie of grappige boodschap. Handige notitieblokken om beter te plannen, zodat je meer tijd over houdt voor de mooiere dingen in het leven. Met de Hebbers producten wil ik mensen een glimlach op hun gezicht geven en positiviteit de wereld in sturen.

Achter veel producten zit een verhaal, zo ook achter het ‘wat eten we vandaag’ kladblok. Hoe vaak krijg jij thuis de vraag ‘wat eten we vanavond?’? Ik was er ook zo één, die dit altijd vroeg. Toen kwam het idee van het blok. Schrijf er begin van de week op wat er elke dag gegeten wordt en je krijgt de vraag nooit meer.

Hebbers is inmiddels uitgegroeid tot een merk met unieke producten op het gebied van stationery. Je kan het komende jaar weer rekenen op heel veel positieve vrolijke producten!

Naast alle positieve en vrolijke producten kun je bij Hebbers ook terecht voor DIY-projecten. Ik deel een duidelijk overzicht van de benodigdheden en hoe je vervolgens stap voor stap zelf aan de slag kunt gaan. Geen ingewikkelde projecten, maar voor iedereen toegankelijk.

Heb je een vraag? Of een tip? Mail gerust naar info@hebbers.nl
Veel plezier met het bezoeken van mijn webshop en ik beloof je: zodra je bestelling op de deurmat valt, krijg je een glimlach op je gezicht!

XOXO Linda