Verzending binnen 48 uur     •     Persoonlijk en snel contact    •     Verzonden als cadeautje

Free Shipping Charge

Als je Hebbers al wat langer volgt ken je vast en zeker de OH HAPPY DAY momenten of herinner je je een van de keren dat ik vertel dat je al je mooie herinneringen moet opslaan. Met een foto, met tekst, maakt niet uit, als je er maar naar kan terugkijken. Zodat als het even tegen zit je kan zien wat je wel al allemaal voor moois hebt bereikt en meegemaakt. Want we vergeten al het moois nou eenmaal wat sneller. In deze do it yourself deel ik een hele leuke andere manier, namelijk een HAPPY JAR! Het is heel simpel en je hebt niet veel nodig.


Benodigdheden:
Complete set 

OF

Een pot
– Stickerpapier (OF een van deze stickers)
– Vouwblaadjes (klein formaat)

EN

– Stiften / Pen
– Schaar

Stap 1:
Gewoon een pot is een beetje saai, dus hier gaan we eerst een sticker opplakken. Je kant hier een quote opschrijven, je naam, het jaartal, wat je zelf wilt. Ik heb zelf 2 stickers gemaakt, deze kun je hier bestellen of in de Facebook groep downloaden en zelf printen.
Je kunt zo creatief zijn als je zelf wilt en de hele pot en deksel versieren of net als dit voorbeeld enkel een sticker op de zijkant plakken.

Stap 2:
Nu is het tijd om herinneringen te maken. Elke leuke herinnering, uitspraak, quotes die bij je dag past en alles wat voor jouw belangrijk is op dat moment schrijf je op. Schrijf er de datum bij en stop het blaadje in de pot. Eind van het jaar haal je alle briefjes eruit en kun je alle mooie herinneringen teruglezen.
En nog leuker; laat ieder gezinslid briefjes toevoegen. Zo is het eind van het jaar een mooie herinnering voor allemaal. Klik hier om de stap voor stap beschrijving van deze DIY te lezen.

TIP: gebruik verschillende kleuren vouwblaadjes voor een lekker vrolijk effect. 

Dit is denk wel de makkelijkste do it yourself tot nu toe he? Maar wel straks een met de mooiste herinneringen.

 

Extra tips nodig? Wil je graag je eigen creatie delen?
Of ben je benieuwd naar de creaties van andere?
 Word dan lid van de Hebbers Community groep.

 

Bekijk ook deze do it yourselfs: