Verzending binnen 48 uur     •     Persoonlijk en snel contact    •     Verzonden als cadeautje

Free Shipping Charge

  Pinterest is voor mij altijd een hele goede plek als ik toe ben aan creatieve inspiratie. Het maakt niet uit op wat voor gebied want je vindt er alles. Fashion, do it yourselfs, interieur, alles. Zo kwam ik daar ook heel veel leuke sleutelhanger ideeën tegen en ben ik vervolgens zelf aan de slag gegaan.


  Benodigdheden:
  Houten kralen
  – Touw
  – Verf
  – Kwast
  – Beker met water
  – Satéstokje
  – Bakje (Satéstokje moet er op kunnen liggen)
  Sleutelhanger

  Stap 1:
  Om de kralen helemaal rondom te kunnen verven is het handig om de kralen aan een satéstokje te rijgen en dit stokje vervolgens op een schaaltje te leggen. Zie de foto hieronder.

  Stap 2:
  Zoals je op de foto hierboven ziet ben ik begonnen met het schilderen van alle grote delen. De hele ondergrond van de onderste kraal en het haar van de bovenste kraal. Ik ben gelijk op de houten kraal gaan schilderen, maar je kan er ook voor kiezen om eerst met potlood nog een lijn te trekken wat je geschilderd wilt hebben.

  Stap 3:
  Als deze laag droog is, kun je door met de laag die er over heen komt. In mijn geval waren dat stipjes en lijntjes. Ik heb een dun penceeltje gebruikt zodat ik de stipjes mooi klein en groot kon maken.

  Stap 4:
  Zodra alle verf droog is kun je je sleutelhanger afmaken. Begin met de lus aan de bovenkant. Je kunt deze groot maken dat het direct je hanger is, of klein en er nog een zilveren sleutelhanger aan hangen.

  Stap 5:
  Daarna rijg je je kralen er aan. En vervolgens sluit je weer af met een knoop, zodat de kralen op zijn plek blijven. Ik heb daarna nog een stukje touw laten hangen omdat ik ze dan nog net wat leuker vind en het knoopje er dan zeker weten niet snel uit zal gaan.

  In dit Pinterest bord heb ik nog wat andere leuke voorbeelden voor jullie verzameld. Ik ben benieuwd welke jij gaat maken. Deel je een foto?

   

  Extra tips nodig? Wil je graag je eigen creatie delen?
  Of ben je benieuwd naar de creaties van andere?
   Word dan lid van de Hebbers Community groep.