Verzending binnen 48 uur     •     Persoonlijk en snel contact    •     Verzonden als cadeautje

Free Shipping Charge

   

  Nog even en het is weer Moederdag. Tijd om alle mama’s weer in het zonnetje te zetten: even stil staan bij alles wat je moeder voor je doet en heeft gedaan. En hoe kan je dat nou beter doen dan met een prachtig cadeau? Daarom heb ik de leukste cadeautips voor Moederdag voor je op een rij gezet!

   

  De leukste cadeautips voor Moederdag

  Ik kan natuurlijk niet in je portemonnee kijken en daarom heb ik de lijst met cadeautips voor Moederdag zo uitegbreid mogelijk gemaakt. Van kleine kaarten tot aan prachtige tuinposters om het buiten helemaal op te fleuren. Ook staan er een aantal leuke DIY-pakketten tussen, speciaal voor de creatieve moeders.

  1. Lieve kaartjes voor Moederdag

  Een kaartje met een persoonlijke en lieve boodschap, daar maak je iedere moeder gelukkig mee. Stuur een speciale Moederdagkaart of ga voor een van de andere leuke, grappige en bijzondere kaarten uit de webshop.

  2. Een zelfgemaakt cadeau

  Kan je een moeder gelukkiger maken dan met een zelfgemaakt cadeau? Ik denk eigenlijk van niet! De leuke DIY-pakketten van Hebbers zorgen ervoor dat jij lekker creatief aan de slag kan en jouw moeder kan verrassen met het leukste moederdagcadeau ooit.

  3. Zeg het met bloemen!

  Een prachtige bos bloemen op tafel kan een hele woonkamer helemaal opfleuren. Het geven van een prachtig boeket is dus altijd een goed idee. Zelf ben ik erf fan van Bloomon, omdat je dan net een ‘anders dan anders’ bos krijgt. Als je bij het afrekenen van een normale bos bloemen de code ‘lindadik1’ gebruikt, krijg je er ook nog eens een mooie vaas gratis bij. Deze shop mag dan ook niet ontbreken in het lijstje met de leukste cadeautips voor Moederdag!
  Maak de bloemen nog persoonlijker door ze zelf leuk in te pakken. Hoe je dat doet, lees je in deze blog

  4. Maak een droogbloemen krans

  Maak net als vroeger op de basisschool je Moederdag cadeautje zelf. In deze do it yourself leg ik je uit hoe je een mooie droogbloemen krans zelf kunt maken. Perfect als vervanging (of afwisseling) voor verse bloemen want ze blijven super lang mooi.

  5. Vrolijk de tuin op met een mooie tuinposter

  De tijd van avonden heerlijk in de tuin zitten is weer (bijna) aangebroken en het is dan ook belangrijk om onze stukjes groen weer op te vrolijken. De mooie tuinposters van Hebbers helpen daar zeker bij! Je vindt verschillende leuke quotes in de webshop waardoor je echt een tuinposter kan kiezen die bij jouw moeder past.

  6. Geen budget? Download de gratis Hebbers poster voor Moederdag!

  Ook zonder geld kan je de prachtigste Moederdagcadeaus maken en Hebbers helpt je daar graag bij. Ook dit jaar heb ik weer leuke gratis printables gemaakt die je gratis kan downloaden. Print de posters uit uit op stevig papier en geef er je eigen draai aan. Klik hier voor de gratis downloads > 


  Heb jij nog leuke ideeën die ik zeker aan het lijstje moet toevoegen?