Verzending binnen 48 uur     •     Persoonlijk en snel contact    •     Verzonden als cadeautje

Free Shipping Charge

   

  Nog even en het is weer Moederdag. Tijd om alle mama’s weer in het zonnetje te zetten. Even stil staan bij alles wat je moeder voor je doet en heeft gedaan. Speciaal daarvoor een lijstje met wat leuke inspiratie wat je voor Moederdag aan je moeder kunt geven.

   

   

  • Een kaartje met een lieve en persoonlijke boodschap. In de webshop vind je twee kaartjes speciaal voor Moederdag (hier en hier). Maar er zijn nog heel veel andere leuke kaarten die je ook prima voor Moederdag kan geven.
  • Daarnaast staat op één zeker weten een zelfgemaakt cadeautje. Maak een mooie tekening, een leuk knutselwerkje. Drinkt je mama veel koffie of thee? Laat dan zo’n eigen creatie dan bijvoorbeeld op een beker of mok drukken.
  • Ik ben dan wel geen mama, maar ik denk dat (bijna) elke vrouw wel blij wordt van bloemen. Persoonlijk ben ik groot fan van de bloemen van Bloomon. Een net wat bijzondere bos dan anders en ze staan hier ruim twee weken te shinen. Als je bij het afrekenen van een gewone bos (en dus niet speciaal voor Moederdag) de code ‘lindadik1’ gebruikt, ontvang je ook nog eens een mooie vaas gratis bij je bloemen.
  • Geef je moeder een ontspannen dagje welness. Voor haar alleen of voor jullie samen.
  • De tijd van lekker buiten zitten is inmiddels al een klein beetje begonnen. Dus cadeautjes voor in de tuin of op het balkon komen vast goed van pas. In de webshop vind je een aantal toffe tuinposters.Het leuke is dat je deze echt overal aan kan ophangen. Met een haakje op de schutting of met speciale baksteentape op een baksteenmuur.
  • Is je mama creatief? Dan zijn de invulboeken van Studio Ins & Outs ook zeker een aanrader. Vul het boek zelf met mooie herinneringen. Of geef een leeg boek meteen cadeaubon van de Hema bij en je moeder kan gelijk foto’s laten afdrukken om zelf in het boek te gebruiken. Bekijk alle boeken speciaal voor Moederdag hier.
  • Geen budget? Dan is deze gratis Hebbers download misschien ook een leuk idee. Vier cadeau labels om zelf uit te printen. Twee speciaal voor je mama, één voor oma en één om zelf een mooie creatie van te maken. Print ze op stevig papier uit en geef er nog een eigen draai aan met een leuk kleurtje of een mooie boodschap en hang het aan je cadeautje.


  Heb jij nog leuke ideeën die ik zeker aan het lijstje moet toevoegen?

  Visit us on FacebookVisit us on Pinterest