Verzending binnen 48 uur     •     Persoonlijk en snel contact    •     Verzonden als cadeautje

Free Shipping Charge

  Vandaag is het nationale donutdag. Ik zag dat als goed excuus om donuts te halen en om er gelijk een leuke DIY aan te koppelen. Wie wordt daar nou niet vrolijk van? Het zijn 2 verschillende en hele simpele do it yourselfs. Succes en veel plezier!


  Benodigdheden voor sieraden schoteltje:
  Kurk onderzetter
  – Verf (diverse kleuren)
  – Kwast

  Stap 1:
  Schilder eerst de gehele onderzetter een andere kleur. Ik ben gegaan voor een zalm/bruin achtige kleur. Hij is wat donkerder uitgevallen door de donkere ondergrond. Ik raad je dus aan een beetje extra wit toe te voegen.


  Stap 2: 

  Zodra dit droog is, schilder je de glazuur kleur er op. Ik ben gegaan voor een roze, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een hele andere kleur net als in de slinger. Ik heb dit uit de losse hand gedaan, maar je kunt dit ook eerst aftekenen met potlood.

  Stap 3:
  Als dit droog is, ga je de versiersels er op schilderen. Ik heb gekozen voor hageltjes, maar je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Daarna laten drogen en klaar is je sieraden schoteltje!


  Benodigdheden voor de slinger:
  – Download (zie stap 1)
  – Schaar
  – Touw
  Washitape of plakband
  – Liniaal
  – Extra: Verschillende kleuren papier
  – Extra: Lijm

  Stap 1:
  Ik heb het heel makkelijk voor je gemaakt door alvast een download te maken met allemaal verschillende kleuren donuts. Download deze hier. Knip de donuts uit en je bent al bijna klaar.

  Stap 2:
  Zijn de donuts uit geknipt? Leg ze op volgorde zoals je ze als slinger wilt en zorg dat je een lang genoeg touwtje hebt.
  Tip: Wil je de slinger langer bewaren? Maak ze dan zelf van vilt zodat deze lang mooi blijft. 

  Stap 3:
  Plak met een stukje washitape het touw aan de achterkant van de donut. Meet met liniaal elke keer het zelfde stuk ertussen als je wilt dat de slinger gelijk verdeeld is. Plak vervolgens alle donuts vast en je slinger is klaar!


   

  Extra tips nodig? Wil je graag je eigen creatie delen?
  Of ben je benieuwd naar de creaties van andere?
   Word dan lid van de Hebbers Community groep.