Zelf een jaarboek maken is supermakkelijk als je alles bijhoudt in het offline momenten boekje! Wil je komend jaar ook meer doen met alle foto’s en mooie herinneringen die je maakt, maar vergeet je dit goede voornemen vaak snel weer? Het Offline momenten boekje helpt je bij het maken van een prachtig jaarboek. In het boekje kan je met een foto en een aantal regels tekst al je mooie momenten bijhouden. Schrijf iedere week de hoogtepunten op en vergeet niets meer! Het offline momenten boek biedt ruimte aan precies 52 foto’s waardoor je op een makkelijke manier een mooi jaarboek kunt maken.

Een jaarboek maken en het dan toch weer vergeten? Zo niet!

Maar nu hoor ik je al denken: dat doe ik 3 weken en dan vergeet ik het. Dat willen we niet, dus daarom ga ik je helpen!

Vanaf januari help ik je iedere maandmet het bijhouden van het boekje. Ik stuur je reminders voor het uitzoeken van foto’s en het invullen van de pagina’s. Ook deel ik tips met je hoe je het boekje nog meer eigen kunt maken. Hierdoor heb jij aan het einde van 2021 een prachtig jaarboek met alle mooie, bijzondere en ontroerende momenten van de afgelopen 365 dagen. Ik durf te wedden dat er in december meer dan genoeg hoogtepunten in staan die je eigenlijk weer vergeten was. 


Maak jij samen met mij op een makkelijke manier een jaarboek van 2021? Koop direct het offline momenten boek en meld je hieronder gelijk aan!