December 2020 tekende we voor ons nieuwe huis en afgelopen zomer kregen we dan ook eindelijk de sleutel. Er was al heel snel duidelijk dat de zolder mijn kantoor zou gaan worden dus het plannen kon beginnen. Ik verzamelde onderstaande foto’s ter inspiratie en vanuit daar ging ik verder.


Een aantal dingen waren zeker…
– Een gele muur moest en zou er komen dus opzoek naar die perfecte kleur. En ik moet zeggen, ik vind dat dit gelukt is. Je wordt toch direct vrolijk van onderstaande foto’s? Aan het eind van het jaar besloot ik dat ik nog meer kleur wilde en verfde ik een andere muur ook nog paars. Dé Hebbers kleuren!
– De lounge stoel zoals op de foto wilde ik graag in mijn kantoor, als er plek was én dat was er.
– In mijn vorige kantoor had ik kaartenrekken van de Hema, maar een nadeel daarvan was dat ik niet alle kaarten voorraad kwijt kon. 15 kaarten en dan zat het rekje wel vol en zou zag ik nooit duidelijk welke kaarten nog veel óf weinig voorraad hadden. Daarom ging ik zelf aan de slag met als inspiratie de 2de foto van hier boven.

Daarna ging ik aan de slag met alles intekenen. Doordat er in het midden van de kamer nog een soort koof zat, heb ik ervoor gekozen om deze hoek uit het bureaublad te zagen om optimaal van de ruimte gebruik te maken. Daarnaast hadden we op de hele zolder maar een dakraam, en daar hebben we er 3 aan toegevoegd waarvan 2 op het kantoor. Dit is een van de beste keuzes geweest want zelfs op een bewolkte dag is het boven nog steeds heel licht. Onder het raam paste precies 4 IKEA kastjes op een rij. De IKEA Kallax kasten nam ik mee uit mijn oude kantoor en aan de andere kant van de nieuwe ramen creëerde ik een gezellig hoekje inclusief een mooi plekje voor mijn eigen boek en een aantal publicaties.

Ik zou zeggen, kijk mee naar het eindresultaat…
De eerste 6 foto’s zijn gemaakt door Linda van Studio Lin Maakt. De lage muur hier achter is dus inmiddels paars geworden.

En hoe vinden jullie het kantoor geworden?
Wil je weten waar iets van is? Laat dan even een reactie achter dan zoek ik het voor je op.