Verzending binnen 48 uur     •     Persoonlijk en snel contact    •     Verzonden als cadeautje

Free Shipping Charge

  Een babyshower organiseren kan een flinke klus zijn. Activiteiten bedenken, de gastenlijst opstellen en dan wil je de zwangere dame in kwestie ook nog een leuk cadeau geven. Gelukkig hoef je je over dat laatste puntje op de lijst geen zorgen te maken, want daar hebben wij al over nagedacht. Hierbij vier tips voor het leukste cadeau voor een babyshower!

  Wat is een origineel en leuk cadeau voor een babyshower?

  De aanstaande moeder is ongetwijfeld al blij met het feit dat zij een babyshower krijgt, maar je wil natuurlijk niet met lege handen aankomen. Een leuk cadeau voor een babyshower verzinnen kan lastig zijn, helemaal als je graag verder denkt dan kleertjes of verzorgingsproducten. Deze originele cadeaus toveren sowieso een glimlach op het gezicht van de mommy to be.

  1. Het baby voorspellingsboek

  Iedereen die op visite komt of aanwezig is op de babyshower kan dit te gekke baby voorspellingsboek invullen! Je vindt er vragen als ‘wordt het een jongen of een meisje?’, ‘Hoe gaat het kindje heten?’ en ‘Lijkt de kleine meer op mama of op papa?’. Het is niet alleen een leuke activiteit om te doen tijdens de babyshower, maar ook nog eens erg leuk om terug te lezen als het kindje eenmaal geboren is. Wie had de meeste vragen juist en zat er zelfs iemand bij die de naam goed had?

  2. Invulboek voor kraambezoek

  Zodra het kleine wondertje zich eenmaal heeft laten zien, vliegt de tijd voor de kersverse ouders. Ze zijn druk met de zorg en daardoor vergeet je al snel hoe bijzonder het is wat je allemaal meemaakt. Daarom is het invulboek voor kraambezoek ook zo’n goed babyshower cadeau. In het boek vind je pagina’s voor de mama en de kraamverzorgsters, maar ook het kraambezoek heeft genoeg vragen om te beantwoorden.

  3. Babywens- en babyvoorspellingskaarten

  Het invullen van deze babywens- en babyvoorspellingskaarten is een geweldig leuke activiteit voor tijdens de babyshower! Deel ze uit, geef iedereen een paar minuten de tijd om alle vragen te beantwoorden en kijk dan met z’n allen naar de antwoorden. Zitten er hele bijzondere namen tussen? En hoe is het gesteld met de verhouding jongen/meisje? Neemt de kleine later de ondeugende streken van de vader over of wordt hij net zo rustig als zijn moeder?

  De babywens– en babyvoorspellingskaarten zijn ook apart te koop.

  4. Macramé DIY pakket

  Dit leuke babyshower cadeau is niet direct baby-gerelateerd, maar toch echt een dikke hit om te geven op deze bijzondere geboortefeestjes. Zodra de aanstaande mama eenmaal verlof heeft, is er tijd genoeg, maar ontbreekt het nog weleens aan energie om er echt op uit te gaan. Lekker creatief bezig zijn is dan een prima afleiding. In het macramé DIY pakket vind je niet alleen een stappenplan, maar ook alle materialen om direct aan de slag te gaan.

  Klik hieronder op de foto om direct naar het product toe te gaan.