HEBmoment pakket

Ontvang om de maand een HEBmoment kaartenpakket – een set van vijf diverse kaarten. Ik selecteer vijf te gekke kaarten voor jullie, pak ze in en bezorg ze als cadeautje bij jou thuis!

Je betaalt per HEBmoment kaartenpakket € 6,50, maar je kan ook drie pakketten op rij bestellen voor: € 19,50. Dit bedrag is inclusief verzendkosten. Je bespaart per keer € 4,95 (kun je weer een leuke notitieblok kopen). Kies voor eenmalig of een abonnement van drie keer. Kies je voor drie keer? Dan ontvang je NU als actie een gratis willekeurig washitape rolletje bij de eerste HEBmoment levering.

HEBmoment pakket wordt elke eerste maandag van de maand verstuurd. De eerst volgende verzenddatums zijn:
1 april
6 mei
3 juni
1 juli

HOE HET WERKT?

 

Kies voor eenmalig of een abonnement van 3 keer. Je betaalt direct alle HEBmoment pakketten. De eerste maandag van elke maand zal het HEBmoment kaartenpakket verstuurd worden. Bestel je midden in de maand? Dan kan het dus even duren voordat je de kaarten ontvangt. Per keer bespaar je € 4,95.

Bij elke kaart ontvang je een kraft envelop.

FAQ

 

Krijg ik dan alleen maar kaarten die ook al online staan?
Je krijgt onder andere kaarten die al online staan, maar je zal ook als eerst kaarten van een nieuwe collectie ontvangen en exclusieve kaarten speciaal voor het HEBmomenten pakket.

Krijg ik een envelop bij de kaarten?
Bij alle Hebbers kaarten zit een envelop. Mocht ik samenwerken met andere webshops, kan ik dit niet garanderen.

Is een HEBmoment pakket wel voordeliger dan dat ik zelf kaarten uitzoek?
Ja, dat is het zeker. Als je zelf 5 kaarten uitkiest betaal je € 7,50 en met verzendkosten erbij kost dit € 11,45. Een HEBmoment pakket kost je € 6,50 inclusief verzendkosten. Dit levert je dus € 4,95 korting op!

Ik heb een webshop, kan ik ook kaarten leveren voor in het HEBmomenten pakket?
Jazeker, dit kan. Je kan het aantal kaarten voor de desbetreffende maand leveren inclusief een flyer of ander kaartje voor reclame. Er is nog geen budget, maar het levert je wel leuke extra aandacht op.

Kan ik ook andere producten tegelijk bestellen?
Dat kan zeker, deze worden dan binnen 48 uur verzonden. Het HEBmomenten pakket volgt later op de aangegeven datum.