Elk jaar weer deel ik de hoogtepunten van het afgelopen jaar, even terugblikken op wat er gebeurd is. En wat is er veel gebeurd dit jaar. Een bijzonder jaar met veel dieptepunten, maar ook zeker hele mooie hoogtepunten.

Corona veranderde vanaf maart het hele jaar. Hoe we toen nog zeiden ‘even wachten tot het mooi weer wordt en dan is het allemaal voorbij’, hoe we er nu nog steeds middenin zitten. Creative Life werd verplaatst, vervolgens al heel snel weer verplaatst en uiteindelijk in november nog een keer. Volgend jaar gaat het dan (hopelijk) eindelijk gebeuren. Wat we ook moesten verplaatsen is onze bruiloft. Heel erg jammer maar voor ons voelt het nog steeds als de beste keuze. Corona gaf spanning en veel vragen rondom de webshop.

‘kan ik blijven verzenden?’
‘moet ik die collectie nu wel uitbrengen?’
‘blijven mensen nu wel geld uitgeven?’

Maar ik kan zeggen dat alles goed is gekomen en dat er ook heel veel moois ontstaan is door de ruimte die ik kreeg. Ik deel alle highlights van het afgelopen jaar graag met je:

• Met stip op 1, mijn eigen boek.
Het idee speelde al een tijdje, maar ik hikte tegen het feit aan om in contact te komen met de juiste uitgever. Tot een vriendin zei ‘maar waarom zou je het niet zelf uitbrengen?’. Het ging kriebelen en ik ging op onderzoek uit en deelde het bijna direct (20 augustus) op social media, zodat ik een stok achter de deur had. Ik ging in gesprek met Nikki, na het gesprek vroeg ik direct een offerte aan bij een drukker die zij adviseerde. Een paar dagen later (26 augustus) had ik daar een afspraak om alles door te nemen. Ik wist wanneer ik het boek wilde hebben, dus had ook een datum wanneer het boek uiterlijk naar de drukker moest. Ik wist al door wie ik de foto’s wilde laten maken én waar ik deze wilde maken, dus dat was snel geregeld.
Tijd om alle do-it-yourselfs écht te gaan maken, testen testen en nog meer testen. Maar ook starte ik direct met de teksten, omdat de deadline zo krap was. 17 september sprak ik af met Linda en Albart die de foto’s voor het boek gingen maken. We namen alle do-it-yourselfs door en spraken af wat ik allemaal extra mee moest nemen voor de styling. 30 september, de dag vóór de fotoshoot ben ik nog druk met de allerlaatste do-it-yourselfs, ga ik naar de stad om de laatste spullen in te kopen en pak ik alles in. 1 oktober is het zover, de fotoshoot van het boek. De foto’s maakten we bij de mooie locatie van Suzanne: Beachhouse nr. 6 in Katwijk. Al om 08:00 uur begonnen we, eerst de wat grotere do-it-yourselfs zodat deze naar de auto konden. We hebben een hele dag mega hard gewerkt en alle do-it-yourselfs op de foto gezet. Terwijl ik de volgende dag rustig wakker werd kreeg ik al sneak peeks van Linda doorgestuurd én ‘s avonds zelfs al alle foto’s. Nog steeds zo blij met alle foto’s en dankbaar hoe iedereen mee werkte aan de krappe deadline. Alle dagen erna stonden in het teken van de vormgeving. Het bleek dat ik voor het mooie nog net wat foto’s te kort had en Linda en Albart stelden voor dat ik nog één keer bij hun langs kwam om last-minute nog enkele foto’s te schieten. 8 oktober kwam het boek dan eindelijk als pre-order online. Wat is dat altijd een spannend moment, maar ik ben zo dankbaar voor jullie bestellingen. 10 oktober een nog spannender moment want toen ging het boek dan eindelijk naar de drukker. Toen was het wachten, wachten en nog meer wachten.
De spannendste dag van allemaal was 4 november. Een paar dagen eerder dan verwacht kwam het boek binnen. Zooooooo bijzonder, onwerkelijk en trots. 12 november lag het boek dan ook eindelijk bij jullie op de deurmat. 3 maanden, in 3 maanden tijd heb ik een boek uitgebracht. Het was heel hard werken, heel vermoeiend maar het helemaal waard.

• Ik vulde afgelopen jaar mijn hele offline momenten boekje met mooie herinneringen en kwamen er twee nieuwe ontwerpen online (klik en klik)
• Op 27 maart kwam de Relax collectie uit. Nog steeds een van mijn favoriete collecties met onder andere mijn eigen unieke mokken.
• Ik maakte in samenwerking met By Daisies hele leuke stickers voor op je laptop of telefoon
• Er kwamen nieuwe categorie bij, namelijk: losse stickers én DIY pakketten
• Er kwamen naast de DIY’s in het boek ook nog 21 andere do-it-yourselfs online
• Op 24 april bestond Hebbers alweer 6 jaar
• Linda en Albart maakte afgelopen jaar heel veel toffe foto’s voor Hebbers
• Er kwamen afgelopen zomer weer een aantal leuke downloads online
• Er zijn heel veel toffe verkooppunten waar je Hebbers producten kunt kopen bijgekomen
• Was de familieplanner op bol.com het meest verkochte product van Hebbers
• Staan er inmiddels meer 80 ansichtkaarten online
• Waren de kaarten dit jaar ook het populairste product in de webshop met als uitblinkers: You’re amazing, adem hartjes in & kusjes uit, Favo(f)rietje, Even stil en sterkte.

DANK DANK DANK! Want dankzij jullie bestaat Hebbers alweer ruim 6 jaar en mag ik dag in dag uit jullie leuke bestellingen inpakken. Volgend jaar staat er ook weer heel veel moois te gebeuren. We gaan een iets andere richting op met Hebbers, hier later meer over. Er zullen weer heel veel nieuwe producten online komen, in juli vind je Hebbers op Creative Life, heel veel nieuwe do-it-yourselfs en later in het jaar gaan wij zelf verhuizen dus komt er een nieuw kantoor voor Hebbers.

Voor nu wens ik jullie een mooie nieuwjaarswisseling! ♡♡