Je vindt in de webshop een aantal producten waarmee je met je foto’s een boek vol mooie herinneringen kan maken. Denk aan het nieuwe offline momentjes boek, het bucket geluk boek en mijn geluksmomenten boek. Maar die foto’s… waar haal je die vandaan?

Er zijn verschillende mogelijkheden die ik in deze blog met je ga delen:

HEMA
Bij de Hema kan je naast gewone foto’s ook kleinere foto’s bestellen. Zelf vind ik de mini square foto’s een heel fijn formaat en perfect te gebruiken in de Hebbers boeken. Deze bestel je vanaf 20 stuks, dus maak een mapje in je telefoon met als naam ‘bestellen’ waar je deze foto’s alvast in kan verzamelen. Zo is het bestellen straks heel makkelijk.

KLIKKIE
Klikkie is een abonnement waarmee je maandelijks foto’s kunt bestellen. Je ontvangt elke maand het volgende: 1 XL foto (15 x 20 cm), 3 Medium foto’s (10 x 15 cm), 3 Mini foto’s (10 x 10 cm) en 1 Fotostrip met 3 foto’s (5 x 15 cm). Als je alle foto’s weer in een mapje bewaart, bestel je heel makkelijk en snel elke maand je geselecteerde foto’s.

LALALAB.
Dit is een app op je telefoon waxarmee je heel makkelijk verschillende vormen foto’s besteld. Je kunt kiezen voor standaardformaat, polaroid frame, maar ook 4 foto’s op een rij. En weer makkelijk vanaf je telefoon, dus ook hierbij zou ik een mapje op je telefoon maken met al je favorieten foto’s, dat je eens in de zoveel tijd alles tegelijk kunt bestellen.

EEN FOTOPRINTER
Hier zijn ook weer verschillende mogelijkheden voor maar als ik de recensies mag geloven, is hierbij de Canon Selphy CP1300 de beste keuze. Hiermee print je makkelijk foto’s vanaf je mobiel.

Ik maak veel foto’s met mijn telefoon en vind het zonde om er niets mee te doen, dus ik bestel regelmatig foto’s. En nu nog leuker om het wekelijks bij te houden in het offline momenten boekje.

Bestel jij wel eens foto’s? Zo ja, waar doe je dit?