Teatopics #1

Ik ben een echte theedrinker, elke dag worden er behoorlijk wat kopjes thee ingeschonken.  Dus ook elke dag lees ik weer verschillende Pickwick thee vragen, ook wel teatopics. Dus nu dacht ik, laat ik er eens een paar beantwoorden zodat jullie nog meer random dingen over mij te weten komen.

#1 Aan welk huishoudelijk klusje heb jij een grote hekel?
Als ik dan echt moet kiezen ga ik voor het schoonmaken van de badkamer en op plek 2 staat de was. De badkamer schoonmaken doen mijn vriend en ik dan ook vaak omstebeurt omdat we het allebei geen leuke klus vinden. Het stomste klusje daarna vind ik de was inclusief strijken. We hebben dan ook altijd was liggen die gestreken moest worden, tot we het een keer aan willen. Herkenbaar?

#2 Als je de hele dag één gerecht moest eten, wat zou dat dan zijn?
PIZZA! Mensen die mij kennen weten dat ik heel graag pizza eet en je hebt zoveel soorten. Je kunt zoveel verschillende variaties maken, kopen of bestellen. Kan toch niet gaan vervelen?

#3 Als je nog maar één serie zou mogen kijken, welke zou je kiezen?
Hmmm, ik heb echt al heel veel series op Netflix en Videoland gekeken. Maar als ik er nog maar één mag kijken, ga ik toch voor de serie waar ik het meest vrolijk van wordt: New Girl. Ik hou van die droge humor, heerlijk om nog even voor het slapen te kijken. Op plek 2 staat dan Suits. Hebben jullie tips welke serie ik echt nog moet zien?

#4 Hou je meer van honden of van katten?
Katten. Vroeger hadden we altijd honden en katten. Maar ik zie een hond toch altijd als een verplichting en een kat als gezelligheid. Zo hebben wij (mijn vriend en ik) nu zelf ook 2 katten: Panda en Bamboe. Het zijn twee hele verschillende katten, maar beide zo lief en het zorgt voor zoveel extra gezelligheid in huis.

#5 In welke sport zou jij een olympisch atleet willen zijn?
Atletiek en dan vooral rennen. Is toch altijd handig als je super snel kan rennen?

#6 Van wie kreeg je allemaal vlinders in je buik?
Bob ♡♡ We zijn in januari alweer 10 jaar samen. We kennen elkaar van vakantie en hebben vroeger altijd flinke afstanden naar elkaar toe moeten reizen in de weekenden. Nog steeds dolgelukkig met en op elkaar!

Nu ben ik natuurlijk heel erg benieuwd naar jouw antwoorden. Laat je het weten in de reacties? En heb je nog een leuke vraag die ik kan beantwoorden?