Verzending binnen 48 uur     •     Persoonlijk en snel contact    •     Verzonden als cadeautje

Free Shipping Charge

    Door het Coronavirus mogen we de komende periode niet meer bij elkaar op bezoek, wat er helaas ook voor zorgt dat veel mensen zich eenzaam voelen. Dit is het dus het perfecte moment om elkaar weer wat vaker een kaartje te versturen, gewoon om even een glimlach op iemands gezicht te toveren. Stuur elkaar juist nu een kaartje! Naar die fantastische vriendin die nu niet alleen mama en werknemer, maar ook thuisjuf geworden is. Of naar de juf van je kinderen zelf, die haar uiterste best doet om leuke video’s te maken. 

    Stuur elkaar juist nu deze leuke en lieve kaartjes! 

    Hebbers denkt graag met je mee en heeft daarom de tien leukste kaartjes op een rij gezet. Staat de juiste kaart er niet tussen. Kijk dan snel bij de andere lieve, grappige en leuke kaarten. Hieronder vind je 10 kaartjes die je nu zou kunnen versturen. 

    En wist je dat je nu in de webshop ook een kaartje direct naar iemand anders kunt versturen? Hierdoor hoef je niet zelf naar buiten, want wij doen hem voor je op de post! Je betaalt dan maar € 0,90 verzendkosten in plaats van € 3,94. Als je een ander afleveradres doorgeeft en in de opmerkingen een boodschap achterlaat die op het kaartje mag komen, verstuur ik het hele lieve gebaar voor je.