Ben je niet tevreden met je bestelling? Dan vinden wij dat erg jammer en kan je gebruik maken van je herroepingsrecht (retourneren)

Bij Hebbers heb je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op je rekening.

Enkel de kosten voor retour sturen van je bestelling naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 3 euro voor brievenbus post en 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder (indien PostNL: https://www.postnl.nl/tarieven/tarieven-post-en-postzegels/).

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@hebbers.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download hier het formulier voor herroeping (retourneren), vul het in en stuur het ingevulde formulier mee met je retourzending naar: Hebbers, Antilopespoor 212 3605 CP Maarssen (geen bezoekadres).

Artikel ruilen

Indien je een artikel wenst om te ruilen, volg dan de retourprocedure, stuur het te ruilen artikel naar ons op en bestel het gewenste artikel via de normale bestelprocedure op onze website. Je rekent ook op de gebruikelijke manier af. Het aankoopbedrag van het artikel dat retour kwam, storten wij direct na ontvangst terug op je bankrekening. Je kunt ook contact opnemen per mail via info@hebbers.nl, zodat we kunnen nakijken of het gewenste artikel op voorraad is en we het al voor je kunnen reserveren.