Verzending binnen 48 uur     •     Persoonlijk en snel contact    •     Verzonden als cadeautje

Free Shipping Charge

  In de afgelopen jaren heb ik heel wat overwonnen voor mezelf. Ik was altijd extreem onzeker en had altijd last van faalangst. Deze onzekerheden hebben we allemaal wel eens en daar heb ik een aantal goede tips voor. Daarom heb ik een challenge opgezet om iedereen hier mee te helpen!

  Dus wil jij meer kunnen genieten van al het moois om je heen? Dingen die er niet toe doen makkelijker los kunnen laten? Op geluk hoef je namelijk niet te wachten, maar dat kun je zelf creëren.

  Doe dan mee met de OH HAPPY LIFE! challenge van 30 september t/m 4 oktober. 

  Ik ga je leren je dromen na te leven, zorgen dat je niet continu in de negativiteit terugvalt en veel meer in het hier en nu kunt leven. In deze cursus gaan we 5 dagen lang elke dag een ander onderwerp bespreken:

  DAG 1 – 30 september: mindset
  We duiken heel makkelijk in de onzekerheid en negativiteit. We kijken naar wat we niet hebben, inplaats van wat we wel allemaal al hebben. Door met een positieve mindset aan de slag te gaan, kun je deze negativiteit steeds makkelijker omzetten in iets positiefs.

  DAG 2 – 1 oktober: Dromen en doelen
  Geef aandacht aan wat voor jouw belangrijk is en laat de dingen los die niet belangrijk voor je zijn. Volg je onderbuikgevoel bij de keuzes die je maakt. De keuze ligt uiteindelijk namelijk ALTIJD bij jezelf.

  DAG 3 – 2 oktober: Leef in het nu
  Het is lastig bewust aanwezig te blijven in deze moderne (online) wereld, omdat we onszelf vaak de tijd en ruimte niet geven. We zijn altijd druk met van alles waardoor we vergeten dat we NU leven. Zonde want je moet juist nu van het leven genieten.

  DAG 4 – 3 oktober: Random kindness
  De dagen vliegen voorbij zonder dat we ook maar een moment stilstaan bij wat we eigenlijk allemaal aan het doen zijn. Sta jij wel eens stil als je een doel hebt bereikt? Of als je gewoon een hele toffe dag gehad hebt?

  DAG 5 – 4 oktober: Positiviteit
  We kennen allemaal wel die onzekere gedachtes. Ben ik wel goed bezig? Kan ik dit wel? Waarom bereik ik niet wat ik zou willen? Die persoon lukt het wel… Ook wel piekeren. Hier gaan we de laatste dag verder op in.

  Je volgt de challenge via een apart Instagram-account, dus het is belangrijk dat je Instagram hebt om mee te kunnen doen. Hier zullen elke dag meerdere stories online komen. Naast stories vind je er ook elke dag een opdracht. De stories zijn een maand lang te bekijken dus als je deze week niet mee kunt doen, kun je het gewoon later kijken.

  DOE JIJ MEE?

  Omdat dit de eerste keer is, vraag ik enkel een symbolisch bedrag van € 5,-.