Verzending binnen 48 uur     •     Persoonlijk en snel contact    •     Verzonden als cadeautje

Free Shipping Charge

  Ik ben zelf een grote theeleut en het liefst uit een lekkere grote beker. Ik heb verschillende leuke bekers thuis en er komt er geregeld eentje bij. Ook voor foto’s vind ik het leuk om een mooie beker erbij te kunnen plaatsen. In deze DIY gaan we zelf een beker versieren met nagellak. Het is heel makkelijk en heeft een super tof effect!


  Benodigdheden:
  – Een beker (of kommetje of iets anders van porselein)
  – Een bak met water (je beker moet hier in passen)
  – Nagellak, verschillende kleurtjes
  – Nagellak remover
  – Make-up watjes

  Stap 1:
  Vul allereerst de bak met water. Niet helemaal vol, want het moet niet overlopen als je je beker erin duwt.

  Stap 2:
  Vervolgens ga je je ontwerp maken. Dit doe je door met je nagellak druppels lak in het water te laten vallen. De ene nagellak valt gelijk een soort van uit elkaar en de ander blijft een druppel. Doe zoveel als je wilt tot je het gevoel hebt dat dit een leuk ontwerp is.

  Stap 3:
  Vervolgens ga je je beker erin dopen. De nagellak zal er direct aan hechten dus zorg dat je je beker goed vast hebt en eventueel een beetje kan draaien zodat het hele design erom heen kan.

  Stap 4:
  Waarschijnlijk is nog niet je hele beker bedekt en daarom ga je nu weer stap 2 herhalen. Je gaat weer een ontwerp maken en om vervolgens je beker weer in te dopen. Dit doe je tot je gehele beker bedekt is.

  Stap 5:
  Is de beker zoals je wilt? Of vind je het toch nog niet helemaal mooi? Dan kan je het heel makkelijk met nagellak remover er weer af halen. Is die wel zoals je wilt? Dan kun je alle restjes die aan de binnenkant gekomen zijn er ook makkelijk af halen met nagellak remover. Let op. De beker kan niet in de vaatwasser.

  Tip: Dezelfde do it yourself kun je natuurlijk ook toepassen op vaasjes, kommetjes en andere keramieken of porseleinen items.

   

  Extra tips nodig? Wil je graag je eigen creatie delen?
  Of ben je benieuwd naar de creaties van andere?
   Word dan lid van de Hebbers Community groep.