Verzending binnen 48 uur     •     Persoonlijk en snel contact    •     Verzonden als cadeautje

Free Shipping Charge

  Wil je komend jaar ook meer doen met alle foto’s en mooie herinneringen die je maakt? Maar heb je er eigenlijk geen tijd voor? In het Offline momenten boekje kun je met een foto en een aantal regels tekst al je mooie momenten bijhouden. Of nog leuker, elke week… In het boekje is namelijk plek voor precies 52 foto’s waardoor je op een makkelijke manier een mooi jaarboek kunt creëren.

  Maar nu hoor ik je al denken… ‘dat doe ik 3 weken en dan vergeet ik het’. Daarom ga ik je helpen!
  Vanaf januari ga ik je maandelijks helpen met het bijhouden van het boekje, ik stuur je reminders voor het uitzoeken van foto’s en het invullen van de pagina’s. Ook deel ik tips met je hoe je het boekje nog meer eigen kunt maken. 


  Maak jij samen met mij op een makkelijke manier een jaarboek van 2020?
  Bestel hier het boekje en meld je hieronder gelijk aan!
  Visit us on FacebookVisit us on Pinterest