IK GA EEN BOEK MAKEN! SAY WHAT! Niet zomaar een boek, maar een do it yourself boek. Jullie reageren zo leuk op de do it yourselfs die elke keer online komen, dat ik nu een boek vol unieke en zelfgemaakte do it yourselfs ga uitbrengen. Ik wil iedereen helpen om meer te ontspannen door creatief bezig te zijn. En in combinatie met de vrolijke typische Hebbers foto’s zal het een boek met een en al vrolijkheid zijn.

Het Hebbers Do It Yourself boek

Dit idee lag er al heel lang, maar mijn grootste struggle was een uitgever zoeken. Wil ik dat wel? Moet ik dan echt gelijk al 50 pagina’s aanleveren? Mag ik dan het design wel zelf doen? Heb ik dan genoeg eigen inbreng? Tot een vriendin tegen mij zei: “Maar waarom zou je het niet zelf uitbrengen? Je hebt al genoeg bereik.” En gelijk heeft ze. Jullie weten Hebbers goed te vinden, ik kan mijn boek ook zelf op Bol.com verkopen en zelf boekhandels benaderen.

En zo ben ik begonnen. Begonnen met bedenken welke do it yourselfs er in mijn boek moeten komen. Ik ben begonnen met schrijven en het maken van de do it yourselfs. Inmiddels ben ik ongeveer op de helft. Ook staat de photoshoot gepland bij de geweldige locatie van Susanne: Beachhouse nr6. De foto’s worden gemaakt door de lieve Albart en Linda (Share Foto en Video en Studio Lin Maakt) en ik ga helpen met de styling waar nodig. En met mijn grafische achtergrond is het nog leuker dat ik daarna zelf de vormgeving kan gaan doen.

Deze meestgestelde vragen over het Do It Yourself boek!

Zijn het do it yourselfs die al online staan?
Nee, of nou ja… In het boek zullen ongeveer drie do it yourselfs komen die je nu al online vindt, maar verder zijn het allemaal nieuwe do it yourselfs. Hoeveel het er precies gaan zijn, weet ik nog niet. Maar zeker minimaal 30.

Wanneer komt het boek er?
Als alles volgens planning loopt, gaat begin oktober de pre-order van start en zal het Do It Yourself boek 12 november uitkomen. Als je het boek dus pre-ordert wanneer dit kan, ligt deze 12 november op je deurmat. Maaaaar… Je kan hem ook live komen bewonderen op Creative Life! (Update: Creative Life gaat helaas niet door)

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als dat ik ben. Ik hou jullie op de hoogte!

En kan je echt niet wachten? Met deze do it yourself projecten kan je alvast aan de slag!