Verzending binnen 48 uur     •     Persoonlijk en snel contact    •     Verzonden als cadeautje

Free Shipping Charge

  Wat ben ik blij dat ik gister eindelijk de nieuwe collectie met jullie kon delen. Het thema van de nieuwe collectie is Dromen, wat dus lieve, zachte kleurtjes betekent. De nieuwe collectie bestaat weer uit verschillende items, namelijk: kaarten, notitieblokken, mini posters, een tof invulboek (voor je bucketlist en geluksmomenten), een tas en weer eigen designs washitape! En ik laat jullie graag iets meer zien van het invulboek, het bucket geluk boek.

  Het boek is gemaakt om meer stil te staan bij alle mooie dingen die je doet. Het gaat soms zo snel dat we er niet bij stil staan en het niet beseffen. Het boek heeft een A5 formaat dus lekker veel ruimte om te schrijven of foto’s toe te voegen en 86 pagina’s.

  In het boek passen perfect de kleine square foto’s van de HEMA (link) en het bijpassende washitape om te decoreren of de foto’s vast te plakken (link).

  Als je het boek openslaat kom je als eerst bij een quote uit en als je dan doorbladert kom je bij de Herfst / Winter / Lente / Zomer – to dos. Wat zijn nou typische dingen die jij in de herfst doet en ook dit jaar graag wilt doen. Ik ben in mijn boek alvast begonnen, met dit als resultaat:

  Natuurlijk kan je het boek nog leuker maken met wat herfst stickers of tekeningetjes. Zodra deze pagina nog meer ‘aangekleed’ is zal ik met jullie een foto delen. Wat vind jij dat er nog ontbreekt aan dit lijstje?

  Als je hierna doorbladert komt de spread met ‘Dingen waar je blij van wordt’ en ‘Complimenten voor jezelf’. Goed om eens goed over na te denken en stil te staan wat je nou echt gelukkig maakt en doe dat dan ook eens vaker!

  Daarna volgt de bucketlist. Er is plek voor 10 verschillende bucketlist items en natuurlijk ook de ruimte om als je het waargemaakt hebt in te vullen hoe het geweest is. Je hebt daar 2 pagina’s voor dus er is plek om genoeg te schrijven en dingen bij te plakken zoals foto’s of een toegangskaartje etc. Ik ben ook met deze pagina’s gelijk begonnen. Één bucketlist item was kameel rijden en dat heb ik afgelopen zomer gedaan. Zie hier het resultaat:

  Voor degene die Hebbers op social media volgen (Facebook en Instagram) weten dat ik op zondag altijd mijn geluksmomenten van de week deel (#OHHAPPYDAY). Dat onderdeel vind je ook terug in dit boek. 52 pagina’s, voor elke week dus één pagina om je geluksmomenten van die week in te vullen. Natuurlijk ook weer leuk om te decoreren met washitape, foto’s of ander leuks. Er staan geen weeknummers bij, dus je kan zelf bepalen wanneer je begint en of je wel elke week in wilt vullen.

  Het is een mooi boek om ook later nog eens in terug te kijken en op deze manier meer te beseffen wat voor moois er allemaal gebeurt in ons leven. Deel je jouw creaties met mij?

  Klik hier om te bestellen.

  Animated Social Media Icons Powered by Acurax Wordpress Development Company
  Visit us on FacebookVisit us on Pinterest