Verzending binnen 48 uur     •     Persoonlijk en snel contact    •     Verzonden als cadeautje

Free Shipping Charge

6 jaar. Ik kan het bijna niet geloven dat Hebbers al 6 jaar bestaat. En wat is er de afgelopen jaren veel veranderd. Van één la op de zolderkamer bij mijn ouders thuis, naar een hele Hebbers kamer in huis. Van alleen soy scents en kaarten, naar heel veel verschillende categorieën. Maar wat er niet is veranderd, is dat ik alle producten nog steeds zelf ontwerp en dat ik het nog steeds met net zoveel plezier doe. Elke dag jullie bestellingen inpakken, nieuwe collecties maken en nog zoveel meer.

Hoe is Hebbers ontstaan?

Hebbers is als schoolopdracht ontstaan. Mijn droom was altijd al een eigen webshop. Wat voor een webshop wist ik nog niet precies. Ik deed een versnelde opleiding om zelf websites te leren maken en als eindopdracht kregen we de opdracht een eigen website te maken (lees: Alle codes zelf schrijven). Ik dacht gelijk; dit is mijn kans, ik ga voor een webshop. Direct kreeg ik uit verschillende hoeken te horen: ‘Zou je dat nou wel doen, dat is heel veel meer werk, is moeilijk’ etc etc. Maar ik ben ervan overtuigd als je iets wilt en er echt voor gaat dan is het mogelijk. En zo was daar zes jaar geleden Hebbers, met een website die helemaal zelfgebouwd was. Alle codes zelf geschreven, zelfgemaakte producten en alle foto’s zelf gemaakt. Zes jaar geleden waren er een stuk minder producten dan nu. Ik begon met kaarten en soy scentsMaar dat is nu uitgegroeid tot heel veel meer mooie categorieën.

Een aantal maanden na de opleiding ben ik verder gaan kijken dan alleen de webshop. Wat voor boodschap wil ik er aan mee geven en hoe nu verder? Uiteindelijk heb ik de webshop in WordPress gebouwd, zodat het makkelijk bij te houden is en er een betaalsysteem in kon. Alles is steeds meer uitgebreid tot waar Hebbers nu staat.

Van af en toe een bestelling naar dagelijks jullie leuke bestellingen inpakken. Nog steeds een zelfgemaakte website, alleen dan professioneel en producten die helemaal Hebbers zijn.

En dan sluit ik deze blog af met nog wat foto’s uit de oude doos. En ik ben heel erg benieuwd hoelang jij Hebbers al volgt. Laat je een reactie onder deze blog of op social media achter?