Verzending binnen 48 uur     •     Persoonlijk en snel contact    •     Verzonden als cadeautje

Free Shipping Charge

    Ik liet het laatst al even weten, dat er wat nieuws aan kwam en hier is het dan. Afgelopen tijd heb ik goed naar Hebbers gekeken en daar is Hebbers 2.0 uitgekomen. Weer even terug naar mezelf, terug naar waarom ik Hebbers begonnen ben. De webshop vol creativiteit met diverse DIY-projecten en de leukste stationery. Zelfontworpen, unieke designs. Een feel good-collectie waar je écht blij van wordt!


    Met Hebbers wil ik meer happiness de wereld insturen. Weer eens een kaartje naar iemand versturen, maar ook producten waarmee je meer rust mee in je leven creëert en meer tijd hebt voor al het moois om je heen! Achter alle producten zit wel een gedachte waar dit bij speelt. En dat begint al bij de bestelling zelf, die als cadeautje bij jou op de deurmat valt. 

    Daarnaast is mijn creativiteit nu nog meer toegevoegd met het kopje DIY. Ik ga aan de slag met de leukste DIY-projecten waar je handen direct van zullen kriebelen. Ik deel een duidelijk overzicht van de benodigdheden en hoe je vervolgens stap voor stap zelf aan de slag kunt gaan. Geen ingewikkelde projecten, maar voor iedereen toegankelijk! Jullie kunnen ook al je ideeën, creaties en vragen delen hier in de Hebbers Community. 

    XOXO Linda