Verzending binnen 48 uur     •     Persoonlijk en snel contact    •     Verzonden als cadeautje

Free Shipping Charge

  De laatste keer dat ik jullie een dag meegenomen heb was alweer in mei. Toen hadden we onze lieve kitten net een paar dagen en was het buiten nog mooi weer. Dus het werd tijd om jullie weer eens mee te nemen en daar leek vandaag mij een goed moment voor, want ik had een lekkere diverse dag. Kijk je mee?

  Wij wonen in een maisonnette woning en de woning beneden ons heeft een hele tijd leeg gestaan. Het is nu eindelijk verkocht en afgelopen week was het zover en begonnen ze met slopen. Dit wisten wij niet dus ik had in eerste instantie niets gepland, maar aangezien je met die herrie echt niet thuis kan werken besloot ik ‘s ochtends met mijn vriend Bob mee te gaan naar Hilversum. Daardoor begon mijn dag even anders want ik moest nog foto’s maken dus dat deed ik direct toen ik wakker werd om 08:00 uur. 

  Daarna moesten er nog wat bestellingen ingepakt worden. Ik had blijkbaar heel erg mazzel met labels printen, want de rest van de dag was er storing en kon dit niet gedaan worden. Bij mij werkte het gelukkig nog wel en ik kon de bestelling dus gewoon  wegbrengen.

  Het fijne aan de herfst/winter periode is stoofpeertjes! Die hadden we maandag gemaakt en deed ik lekker door m’n yoghurt. Maak jij ook wel eens stoofpeertjes? Ik vind het ook altijd een heerlijke combi samen met geitenkaas. 

  Even een foto van mijn Bloomon bos hoe die er nu bij staat. Vorige week donderdag werd deze bezorgd en een paar dagen/week later staat die vaak het mooist. Dan komen alle bloemen ook uit, heerlijk!

  En om 9 uur gingen we de deur uit met alle spullen die we nodig hadden voor de afspraak van vanmiddag, waaronder mijn camera en het greenscreen.

  Samen naar Hilversum. Ik word altijd op een vast plekje afgezet en ga vanuit daar naar een koffietentje om te werken en Bob rijd door naar zijn werk op het mediapark. 

  Via een netwerkbrunch leerde ik @christahiddinga_productions kennen. Na nog een gezellige koffiedate mocht ik voor Christa aan de slag met een nieuw en fris logo. Dit is het eindresultaat geworden. Op www.boli-media.nl kun je meer van mijn werk bekijken.

  Ik ging dit keer bij Mout zitten. De vorige keren kwam ik hier altijd pas later, nu was het nog heerlijk rustig. Ik vind het zo een mooie locatie met allemaal verschillende toffe plekjes. En ook niet onbelangrijk, lekker eten. Wat mij betreft zeker een aanrader als je in Hilversum bent. 

  Een kleine sneek peak van iets wat heel binnenkort online komt! Het ligt nu bij de drukker… 

  Bij de WC’s hangt deze fancy spiegel. Qua functie niet ideaal maar hij ziet er wel heel tof uit. Ik maak altijd foto’s van interieur dingen die ik tof vind, kan altijd van pas komen voor ons eigen huis!
  Na Bob zijn vergadering kwam hij mijn kant op, deden we samen nog wat werk.. 


  …En gingen we samen lunchen. Ik had dit broodje en het was heerlijk! Mout kun je zien als een soort foodhall met allerlei verschillende keukens, alleen kun je dan gewoon aan je tafel bestellen en wordt het gewoon gebracht. Maar er zijn dus wel heel veel opties.


  Op naar de volgende afspraak. Ik kan echt genieten van alle mooie verschillend gekleurde bomen in de Herfst.
  We waren nog wat vroeg dus tussendoor zijn we nog heel even snel de Intratuin in gegaan. De volgende afspraak was voor ons andere bedrijf Boli Media. Hiervoor bieden we een dienst aan dat we green screen GIFs maken en dit gingen we doen voor CMI Wall & Floor. Het is altijd lachwekkend om zoiets op te nemen! Heb je mijn GIFs al gezien? Die kun je vinden als je in de Instagram stories bij GIFs zoekt op ‘Hebbers’. 


  Bij thuiskomst waren deze mini kaartjes bezorgd. Deze hebben een leuke kortingscode voor het nieuwe jaar achterop en gaan bij de bestellingen de komende periode. 


  Daarna doe ik nog heel even wat werk. Voor het maken van GIFs staan we boven in Google, toch altijd wel stoer. Via Google komen er dan ook heel wat mensen bij ons terecht.
  En de foto’s van de DIY voor deze week nog even bewerken zodat alles online kan.


  In eerste instantie wilde we het eten al de dag ervoor klaar maken, maar daar waren we niet aan toegekomen. Dus nog even snel dit lekkere soepje maken, momenteel echt mijn favoriete eten. Het is de Thaise Rode Kippensoep van Jamie Oliver.


  Na het eten nog heel even op de bank en daarna kruip ik lekker vroeg m’n bed in. Nog even met lieve Panda knuffelen die savonds altijd standaard bij mij komt liggen ♡. En dan is mijn dag alweer voorbij.


  Het was een leuke, diverse en productieve dag. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien! Wat zou jij graag een keer langs willen zien komen in zo een plog? Dan neem ik jullie ook een keer in zo een dag mee.