Verzending binnen 48 uur     •     Persoonlijk en snel contact    •     Verzonden als cadeautje

Free Shipping Charge

   

  Mijn dagen zien er altijd heel erg verschillend uit. Gister (woensdag 19 september) had ik een leuke diverse dag waarin ik jullie graag meeneem. Ik merkte direct de ochtend al dat ik het lastig vond om niet te vergeten foto’s te maken. Dus ik heb nog wat te leren geloof ik!

  Ik begin mijn dag altijd met een kopje thee. Ik ‘probeer’ mijn laptop dan altijd nog even uit te laten maar ik merk dat ik vaak direct al opstart.

  Om 11:00 uur had ik een leuke afspraak in het dorp, lekker dichtbij. Enige nadeel is dat ik altijd zo een hoge rotbrug op moet fietsen. Wel mooi uitzicht boven op de brug. De afspraak was bij Mashtag en we hebben leuke dingen besproken waar ik later vast nog wat meer over deel.

  Thuis maak ik een smoothie met spinazie, banaan en water en kruip ik achter m’n laptop. Ik werk mijn mail bij en doe wat andere klusjes. Niet heel boeiend om allemaal te fotograferen. Ik zit deze dag niet zoveel achter m’n laptop want moet vooral nog dingen voor de avond regelen.

  De tijd vliegt voorbij en voordat ik het weet is het allang weer lunchtijd. Geen zin in ‘gewoon’ brood dus we maken lekker tosti’s voor lunch.

  Ik ga aan de slag met inpakken voor vanavond en deel onderstaande sneak peek van de nieuwe collectie washitape. Dinsdag komt de nieuwe collectie voor iedereen online. Ik ben super benieuwd wat jullie er van vinden. Ook maak ik het nieuwe kaartenrek nog even af. Ik had al zelfgemaakte kaartenrekken maar ik wilde graag wat smallere zodat er meer ‘kijkruimte’ tussen de rekken zou ontstaan.

     

  Daarna kruip ik nog heel even op bed, kijk wat serie en rust wat uit. Ik heb helaas wat struggles met m’n gezondheid dus had even wat rust nodig omdat het een drukkere avond zou worden. Ik chill hem niet alleen maar m’n lieve poezevriend komt er gezellig bij liggen. Daarna spring ik onder de douche en zijn we klaar om te gaan.

  Ready to go! Ik heb niet zoveel mee genomen, want vaak worden er op ladies nights vooral veel kaarten verkocht en enkele andere producten. Wel neem ik al wat producten van de nieuwe collectie mee. En ik ga niet alleen, m’n vriend gaat mee om te helpen! Ik heb een tijd geleden een super handig rol karretje bij de IKEA gescoord, zo hoeven we nooit moeilijk te doen met tillen.

  Binnen no time hebben we alles opgezet en gaan we nog snel even eten voordat alles begint. We eten ‘onder’ de bioscoop waar we beide kiezen voor een broodje hamburger. Natuurlijk bedacht ik halverwege pas dat ik nog een foto moest maken, oeps.

  Ik heb bij een markt nooit een kleed liggen maar ga voor kraft papier waar ik ook de prijzen van alle producten makkelijk op kan schrijven. Ik krijgt hier altijd hele leuke reacties op! En op de foto daarna zie je mijn stand voor die avond. Spot je de nieuwe producten?

  Daarna nog even snel de ‘kassa’ op orde maken. Ik neem deze altijd mee in m’n rugzak waardoor al het geld door elkaar gaat. Ik moet nog een handigere manier verzinnen om dit te voorkomen. Hebben jullie tips?

  Het was de hele avond heel gezellig druk, met veel leuke reacties. Er wordt altijd zo leuk gereageerd op diverse kaartjes, maakt mij blij. Iets voor 9 zitten we weer in de auto. Thuis kruip ik lekker gelijk m’n bed in en kletsen we nog wat na!

  Mijn dagen zijn zo verschillend. Als jullie het leuk vinden kan ik over een tijdje nog eens mijn dag met jullie delen! Laat maar weten…

  Floating Social Media Icons Powered by Acurax Blog Designing Company
  Visit us on FacebookVisit us on Pinterest