Ik heb echt een zwak voor leuke opbergmandjes, hangers en bakjes. In veel winkels kom ik tegenwoordig de leukste mandjes en bakjes tegen. Ik ben in gedachten al aan het bedenken wat ik erin kan doen. In deze do it yourself ga ik aan de slag met een van mijn favoriete materialen om een eigen wand opberger te maken. Het fijne aan kurk is, is dat het is heel zacht materiaal is. Dus een spijkertje heb je er zo in. Zoals bij elke do it yourself geldt ook hier weer dat je er heel makkelijk je eigen draai aan kan geven.


Benodigdheden:
Compleet do it yourself pakket

Stap 1:
Schilder de rand van de onderzetter in de kleur naar wens. Het mooist is als je deze in dezelfde kleur schildert als het lint dat je gaat gebruiken. Dan sluit het mooi bij elkaar aan. In mijn geval is dit dus zwart. Laat dit vervolgens drogen. Doordat het kurk is, gaat dit heel snel.

ALLE STAPPEN LEZEN?
Bestel hier het kant-en-klare do-it-yourself pakket en ga direct zelf aan de slag!