Een nieuw schooljaar, een nieuwe schoolfoto

De zomervakantie is alweer voorbij of bijna voorbij. Wat hebben we veel zomerse dagen gehad. Kinderen gaan weer naar school en we komen weer in het normale ritme.

Begin van het schooljaar is het weer tijd voor de schoolfoto’s, altijd weer leuk. Mooie kleren aan en dan maar afwachten. Hoe zouden ze er deze keer op staan? Vaak eindigen de pasfoto’s en klassenfoto’s toch altijd ergens in een la of in een bewaardoos in de berging. Zonde! Het Hebbers schoolfotoboek is een leuke manier om de jaarlijkse schoolfoto’s te bewaren. Naast de foto heb je ruimte om informatie in te vullen over het betreffende schooljaar. Zo blijven je herinneringen aan school goed bewaard. Er is ruimte voor een jaar extra, zodat als je kind een extra jaar kleutert of een jaartje over moet doen je het Hebbers schoolfotoboek gewoon kunt gebruiken.

Maar in het boek gaat het zeker niet alleen maar over school. Achterin vind je een aantal pagina’s om je partijtje van dat jaar in te vullen. Je vertelt wie er bij waren, wat jullie gingen doen en er is genoeg plek voor foto’s van die dag.

Zeker een leuk cadeau idee voor iemand die net vier is geworden en voor het eerst naar school gaat!

Een recensie van Geraldine die het Hebbers schoolfotoboek al voor haar dochter gebruikt:
‘Zo blij dat ik de schoolfoto’s eindelijk ergens gestructureerd kan opbergen in plaats van in een la. En mijn dochter Eden is helemaal in de wolken met haar boek en beleeft haar schooljaren zo weer opnieuw.’