Verzending binnen 48 uur     •     Persoonlijk en snel contact    •     Verzonden als cadeautje

Free Shipping Charge

    Toen ik Hebbers startte zat ik nog op school en deed ik alles vanaf mijn zolderkamer bij mijn ouders thuis. Ik had het voordeel dat ik de hele zolder voor mezelf had en ik toen nog enkel kaarten en soy scents verkocht. Mama hielp me om af en toe bestellingen weg te brengen bij de supermarkt, dus dat ging allemaal prima.

    Mei 2015 verhuisde ik samen met mijn vriend naar Maarssen. Opeens had ik niet meer slechts een deel van de zolder, maar een complete kamer voor Hebbers. Dezelfde kasten gingen mee, alleen kon ik ineens alle lades gebruiken. De kleren die daar eerder in lagen, konden nu in een aparte kledingkast. Sindsdien is Hebbers heel snel gegroeid. Omdat ik hier nu veel meer ruimte kreeg, kon ik de Hebbers collectie gaan uitbreiden. Zo kwamen er al snel stationery items en tassen bij. Inmiddels staan ook die kasten niet meer in de werkkamer maar heb ik 2 grote Ikea Kallax kasten staan. De kaarten mooi in mijn kaartenrekken aan de muur. Alles heeft zijn eigen plek. En het gaat zelfs zo snel, dat ik nu eigenlijk alweer te weinig plek heb.

    Ik neem jullie graag mee in mijn fijne kantoor waar ik met zoveel liefde en plezier jullie bestellingen inpak. Ik heb het voor het idee maar even opgeruimd want ik kan jullie vertellen dat het normaal niet zo netjes is. Vooral het bureau ligt normaal gesproken vol met rommel (oeps).

    Kijk je mee?