Verzending binnen 48 uur     •     Persoonlijk en snel contact    •     Verzonden als cadeautje

Free Shipping Charge

  De babyshower, overgewaaid uit Amerika, maar inmiddels ook helemaal hip in Nederland. Het wordt als verrassing georganiseerd door een vriendin, (schoon)moeder, (schoon)zus of een ander belangrijk persoon in je omgeving. Je viert de zwangerschap met de aanstaande moeder en zij wordt dan ook volop in het zonnetje gezet. De babyshower vindt meestal plaatst aan het einde van je zwangerschap, in het derde trimester. Dit is voor iedereen een eigen keuze. Als je maar niet te lang wacht, voordat de baby zich al vroegtijdig laat zien.

  Voor iedereen is zo een babyshower anders, maar in de meeste gevallen worden er spelletjes gespeeld. Iedereen neemt bijvoorbeeld een babyfoto mee en de aanstaande mama moet raden hoe iedereen er vroeger uit zag. Er zijn nog veel meer opties. Om niet te veel te hoeven nadenken vind je in de webshop het Hebbers baby voorspellingsboek. In het boek staan verschillende spelletjes en invulpagina’s. Het is bedoeld als herinnering wanneer de kleine er eenmaal is. Het voorwoord is dan ook als volgt:
  ‘Wij vieren nu een klein feestje omdat jij over een paar weken geboren gaat worden.
  In dit boekje stellen wij ons alvast voor, zodat als jij geboren bent je precies weet met
  wie je allemaal aan het knuffelen bent!’

  Als je verder bladert, kom je als eerst bij de pagina speciaal voor de mama. Hier vul je de basisinformatie in en leuke weetjes. Leuk om na een tijdje of tijdens een volgende zwangerschap terug te lezen (net als de rest van het boek).

  Vervolgens is het tijd om de aanstaande mama advies te geven. Wat moet ze altijd doen en wat juist nooit? Waar moet ze van genieten en wat vooral heel goed onthouden?

  Gaat de kleine baby op papa of mama lijken? Van wie krijgt het de ogen? De handen? De streken? Praat er gezamenlijk over en er zullen gegarandeerd leuke herinneringen en uitspraken boven komen.


  En daarna is er in het boek plek voor 20 personen om allerlei vragen in te vullen. Wanneer zal de baby geboren worden? En vergeet vooral niet mooie wijze woorden te delen. Ook is er op elke pagina plek voor een foto. Dus tijdens de kraamvisite een goede reden om foto’s te maken en het boek compleet te maken!

  Het boek is hier verkrijgbaar en kost € 19,95 per stuk, maar is nog tot zondag verkrijgbaar als WEEKDEAL voor maar € 14,95 per stuk.

  Floating Social Media Icons Powered by Acurax Blog Designing Company
  Visit us on FacebookVisit us on Pinterest