Verzending binnen 48 uur     •     Persoonlijk en snel contact    •     Verzonden als cadeautje

Free Shipping Charge

Misschien heb je hem al in de webshop gezien, misschien ook nog helemaal niet, het Hebbers complimentenblok. Deel jij zelf nog wel eens een compliment uit? Eerlijk is eerlijk, we worden allemaal vrolijk als we een compliment van iemand krijgen. Bij het krijgen van een compliment wordt er in je hersenen namelijk dopamine aangemaakt en dat geeft je dat geluksgevoel dat je van een complimentje krijgt. Gun iedereen dat en deel zelf ook weer wat vaker complimenten uit.

Wat kun je allemaal met het Hebbers complimentenblok?

– Een compliment achterlaten in huis

Woon je samen met andere gezinsleden of huisgenoten? Laat hier en daar wat lieve complimentjes voor een ander achter. Specifiek voor een persoon of gewoon random voor iedereen die hem ziet. Wat dacht je van op het toilet voor als er bezoek komt? Het zal zeker een glimlach op het gezicht opleveren.

– Een compliment achterlaten in het openbaar

Reis je met het openbaar vervoer? Laat een lief compliment achter op het tafeltje waar je zit. Zo maak je misschien de dag van de persoon die het briefje vindt net wat leuker en dat allemaal door de dopamine die wordt aangemaakt.

– Broodtrommelbriefje

Stop een lief briefje in de broodtrommel van je zoon of dochter (of partner). Al schrijf je er alleen ‘i love you’ op, ook dat telt al als een compliment en zal de lezer een stootje geluk geven.

– Cadeautje voor je collega’s of personeel

Laat anderen ook complimenten uitdelen en geef het complimentenblok aan andere cadeau. Het perfecte cadeau voor je collega’s of personeelsleden. En nog leuker als je zelf op het bovenste blaadje alvast een compliment achterlaat.

Het Hebbers complimentenblok vind je in de webshop. Bestel snel en deel die leuke complimenten uit!