Verzending binnen 48 uur     •     Persoonlijk en snel contact    •     Verzonden als cadeautje

Free Shipping Charge

  Op een druilige dag, wanneer je barst van de creativiteit en zin hebt om lekker aan de slag te gaan of als je heerlijk met je kindje wil knutselen. Eigenlijk is het altijd geweldig om aan de slag te gaan met deze DIY knutselideeën!

  Waarom zijn DIY knutselideeën zo leuk om te doen?

  De voordelen van leuke DIY knutselideeën zijn bijna eindeloos! Zo is het heerlijk om lekker creatief bezig te zijn. Gewoon even je gedachten op nul zetten en je handen het werk op laten knappen. Bij de DIY’s van Hebbers vind je uitgebreide stappenplannen, dus zelfs als je jezelf nog niet als knutselkoningin ziet, kan je de mooiste dingen maken. Hierdoor zijn deze DIY projecten ook erg leuk om te doen met je kindje. Voor je het weet zit je een hele poos gezellig aan de keukentafel te knutselen met z’n allen!

  Daarnaast bespaart het je een hoop geld wanneer je zelf allerlei prachtige dingen maakt. Zo kan je bijvoorbeeld hele leuke verjaardagslingers in de winkel kopen, maar het is nog leuker om er zelf een te maken. Zo hou je niet alleen geld in je zak, maar kan je er direct je eigen draai aan geven.

  Do it yourself’en is ook duurzamer dan alles maar nieuw kopen. Helemaal in deze tijd ligt de nadruk op duurzaam en recyclen, en op deze manier kan jij daar zelf ook je steentje aan bijdragen.

  De vijf leukste DIY knutselideeën van Hebbers

  Macrame veer maken
  De macramé hangers zijn op dit moment ontzettend populair en daarnaast ook een van de beste bekeken DIY van Hebbers! In zeven overzichtelijke stappen knoop je zelf een prachtige macramé veer die je in huis kan ophangen of aan je sleutelbos kan bevestigen.
  Bekijk hier de DIY >

   


  Je eigen, zelfgemaakte verjaardagslinger
  Hoe oud je ook wordt, slingers op je verjaardag zijn altijd leuk! Plastic slingers gaan vaak snel kapot en staan ook niet zo gezellig als deze prachtige, zelfgemaakte  verjaardagslinger. En hoe tof is het dat hij van hout gemaakt is?
  Bekijk hier de DIY >

   


  Kattenliefhebbers opgelet!
  Natuurlijk kan je gewoon een mandje voor jouw kleine pluizenbol kopen, maar deze zelfgemaakte DIY tipi voor katten is toch veel origineler? Eerlijk is eerlijk: dit vraagt misschien wel de nodige concentratie en geduld van een beginnende DIY’er, maar het is een van de leukste DIY knutselprojecten van Hebbers!
  Bekijk hier de DIY >

   


  Alle pennen verzamelen
  Als je ze niet nodig hebt, zie je er tien liggen in het raamkozijn, maar wanneer je erom staat te springen, kan je er geen een vinden: pennen! Met dit handige DIY stappenplan maak je zelf een geweldig leuke pennenbak van touw.
  Bekijk hier de DIY >

   


  DIY kaartenrek voor tijdens events
  Hebbers is regelmatig op evenementen te vinden en daar zijn de leuke kaarten altijd erg populair. Dit komt mede omdat ze door het handige DIY kaartenrek direct in het oog springen. Wil jij dit ook graag gebruiken voor jouw producten of heb je een prachtige verzameling kaarten die je een mooi plekje wil geven in je woonkamer? In 5 stappen staat hij al in elkaar!
  Bekijk hier de DIY >

   

  Ben jij nog lang niet klaar met DIY’en? Kijk dan snel verder bij het DIY overzicht!