Afgelopen jaar ben ik aan de slag gegaan met het offline momenten boekje. Ik heb deze helemaal ingevuld met al mijn mooie herinnering van het afgelopen jaar en heb hiermee een tof jaarboek van 2021 gecreëerd. Ik heb niet specifiek elke week een foto gedeeld, maar op de momenten dat ik het wilde. De ene week was dit niets, de andere week waren dit meerdere momenten en soms heb ik zelfs meerdere foto’s bij 1 dag opgeplakt omdat ik niet kon kiezen. Ik heb het boekje nog wat aangekleed met stickers en zie hier het eindresultaat. 

Kijk je mee naar mijn jaarboek vol mooie herinneringen?

Ook dit jaar ga ik het boekje weer invullen. Maak jij samen met mij op een makkelijke manier een jaarboek van 2021? Koop direct een van de offline momenten boekjes (boekje 1 en boekje 2) en laat mij je helpen het bij te houden. Meld je hieronder direct aan!