Verzending binnen 48 uur     •     Persoonlijk en snel contact    •     Verzonden als cadeautje

Free Shipping Charge

  Je vindt bij Hebbers al heel veel leuke Do It Yourselfs en sommigen daarvan zijn zelfs al als compleet DIY-pakket te verkrijgen. Daar zit niet altijd alles in, denk bijvoorbeeld maar eens aan een schaar. Als je het leuk vindt om zo nu en dan te knutselen, is het goed altijd een aantal items zelf in huis te hebben. Die onmisbare DIY-producten ga ik in deze blog met jullie delen! Misschien zijn ze niet allemaal voor jou van toepassing, maar met deze materialen kun je lekker gevarieerd aan de slag.

  Zonder welke DIY-producten kan je echt niet?


  1. Lijmpistool

  Lijm heb je zo vaak nodig en een gewone lijmstift werkt vaak net even minder praktisch dan een lijmpistool. Zorg dat je hier ook altijd genoeg losse lijm bij hebt. Een lijmpistool is tegenwoordig gewoon verkrijgbaar bij de Action.

   

  2. Verfpallet

  Natuurlijk kun je ook een schoteltje gebruiken, maar nog handiger is een verfpallet dat hiervoor bedoeld is. Zo heb je handige vakjes waar je kleuren in kan mengen en daarna spoel je het gewoon weer schoon. Deze vind je hier in de webshop >

  3. Washitape

  Naast dat washitape heel leuk is om mee te pakken, is het ook nog eens heel handig om mee te klussen en knutselen. Waarom? Omdat je washitape zonder beschadigingen weer van het oppervlak af kunt halen. Wil je dus met schilderen een bepaald deel afplakken, zodat je rechte lijnen krijgt? Gebruik dan een stukje washitape. Daarnaast is het nog voor zoveel meer te gebruiken en die leuke ideeën deelde ik al eens eerder in een blog over deze tape!

  En 12  toffe eigen ontwerp washitape rolletjes vind je hier in de webshop >

   

  4. Een goede schaar

  Ik noemde het al even, maar een goede schaar is heel belangrijk en heb je bij bijna elke Do It Yourself wel nodig. Zorg dus voor een goede scherp schaar die ook nog eens lekker vast te houden is.

   

  5. Schuurpapier

  Ga je met hout aan de slag? Zorg dan dat je altijd schuurpapier in huis hebt. Zo voorkom je splinters en is het altijd mooi afgewerkt. In de webshop vind je onder andere de leuke katten tipi tent van hout.

   

  6. A4 papier

  Als je een printer in huis hebt, zal je vast en zeker altijd wel a4 papier in huis hebben. Toch zet ik hem er voor de zekerheid nog even bij! Het papier is heel handig voor schetsen, aantekeningen of gewoon om op te kleuren.

   

  7. Liniaal

  Wil je een Do It Yourself er een beetje netjes uitlaten zien, dan is een liniaal cruciaal. Op deze manier kun je makkelijk rechte lijntjes trekken en zorg je dat alle onderdelen even lang zijn.

   

  8. Een pompon-maak-set

  Je kunt met pompoms zoveel leuke en verschillende Do It Yourselfs maken. In de webshop vind je bijvoorbeeld al de muurhanger, de pennenbak, de ballerina knijpers en de kerstman. Het is zeker een van mijn favorieten materialen om mee aan de slag te gaan.

   

  9. Wol

  Als je aan de slag wil met de pompon-maak-set heb je natuurlijk ook wol nodig. Zorg dat je dus altijd een aantal leuke kleuren bolletjes in huis hebt. Bij de Hema, Wibra en Zeeman vind je voor weinig geld al heel veel leuke kleurtjes.

   

  10. Macramé touw

  Met alleen macramé touw kun je zulke leuke interieurdecoratie maken. Er zijn ontzettend veel soorten macramé patronen, maar ik denk dat de populairste toch wel de macramé veer is. Deze is ook nog eens heel makkelijk zelf te maken. Probeer voor de afwisseling ook eens andere patronen uit.

  Wat is jouw favoriete materiaal om mee te werken?

  Visit us on FacebookVisit us on Pinterest